inOrange ...

- når du skal øge dine resultater ved at sætte fart på
dine salgsmæssige handlinger eller dine actions på LinkedIn.

Mulighederne

Med et solidt fokus på B2B virksomheder og et helt særligt fokus på den finansielle sektor, revision, forsikring, ejendoms- og advokatvirksomhed, er vi til for ambitiøse virksomheder, der ønsker at forstærke resultaterne i ’mødet med kunden’. Hvad enten det er online eller det personlige møde.

Salgstræning

Arbejder du med rådgivning og opsøgende salg overfor erhvervslivet? Effektfuld salgstræning i alle salgets discipliner, hvor du rykker dig personligt og fremadrettet får bedre struktur, styring og resultater i dit salg.

Mødebooking

Ønsker du at få flere leads og møder at arbejde med? Ekstremt anvendeligt og resultatgivende uddannelse og koncept, som øger din hitrate og giver dig øget selvtillid og bedre resultater når telefonen er dit værktøj.

Effektive møder

Bliver du valgt til i mødet med kunden? Måske vil du forbedre dit (mer)salg og styrke din rådgivning? Du bliver trænet i alle mødets facetter, og bliver en attraktiv samarbejdspartner for dine kunder.

Ledelsessparring

Vil du intensivere indsatserne og øge resultaterne i din virksomhed? Både når det handler om salg og LinkedIn, stiller vi vores ekspertise til rådighed, udfordrer det vante og leverer relevante indspil til dig.

Sælgercoaching

Vil du være stærkere som sælgere og rådgiver? Vi coacher dig eller dit team til højere effektivitet og forbedrede resultater – udfordrer og udvikler – så det bliver sjovere, nemmere og mere effektfuldt.

Konceptudvikling

Er jeres koncept i verdensklasse? Eller måske det kan løftes. Vi bringer vores indsigt i brugeradfærd, og forståelse af kundens vurderingskriterier i spil. I skaber forbedringer der understøtter og udvikler jeres salg.

LinkedIn – Foredrag

Øget anvendelse af LinkedIn? Bliv inspireret af et foredrag om LinkedIn, der nærmere nuancerer mulighederne, krydret med konkrete indspil og specifikke forslag til din virksomhed.

LinkedIn – Strategi

Kom sikkert i mål og lad os guide din virksomhed, i forhold til udviklingen af en strategi for jeres anvendelse af LinkedIn. Og få idéer og relevante indspil til jeres videre indsatser, der sikrer jer succes på LinkedIn.

LinkedIn – Uddannelse

Bliv ekspert på LinkedIn. Få styrket jeres kompetencer og viden om LinkedIn ved et målrettet uddannelsesforløb. Og bind jeres aktiviteter sammen med jeres salgsmæssige handlinger og actions.
100
PROFESSIONALISME
88
ERFARING
93
ACTION
97
FLID

Vores samarbejde

Vi sammensætter en løsning til din virksomhed med udgangspunkt i jeres ønsker og krav. Vi er allermest til langvarige relationer, men vores samarbejde kan forløbe på flere måder.

Et enkeltstående foredrag, en kursusrække, en løbende og fast tilknytning herfra, på timebasis eller som det nu engang passer bedst. Uanset hvad, så tager vi afsæt i din virksomhed og det enkelte menneske. Det betyder en stærk kobling til og udgangspunkt i jeres hverdag, udfordringer, mål og ambitioner.

Skal vi drøfte mulighederne?