Et vindende samarbejde …

- rimer i vores øjne på ambition, initiativ, ærlighed og flid.
Det har altid været og er vores driver.

inOrange

Udover vores erfaring, viden og indsigt samt en række effektfuldt koncepter som vi bringer i spil i vores samarbejder, kan du forvente at vi tager ansvar og initiativ,
at vi gør os umage og at de løsninger vi udvikler og præsenterer dig for, tager afsæt i dine ønsker og krav.

inOrange er en nytænkende og innovativ konsulentvirksomhed stiftet af Jørn Ræbild. Vores ambition er at styrke din virksomheds konkurrencekraft, position og resultater ved arbejdet med salg, kommunikation og sociale medier. Jørn har en indgående viden om og erfaring i arbejdet med udvikling af mennesker, forretning, salg, kommunikation og sociale medier – LinkedIn. Det har han erhvervet gennem tidligere ansættelser i den finansielle sektor, i mæglervirksomhed og ved at have drevet selvstændig konsulent- og kommunikationsvirksomhed siden 2003.
Vi tilbyder professionel rådgivning & uddannelsesaktiviteter målrettet erhvervslivet, koncentreret omkring salg, kommunikation og sociale medier – LinkedIn. Dette med et solidt fokus på B2B virksomhederne og et helt særligt fokus på den finansielle sektor, revision, forsikring, ejendomsmægler- og advokatvirksomhed. Vi ønsker og opsøger samarbejde med virksomheder, hvor samarbejdet er baseret på ambition, initiativ, ærlighed og flid. Og vi vil til enhver tid rive vores negle til blods for de virksomheder der vælger at arbejde sammen med os.
Jørn Ræbild
Om Jørn Ræbild

Jørn Ræbild

Efter flere gode år i den finansielle sektor, som rådgiver og konsulent, stiftede jeg virksomhed i 2003, drevet af et stærkt ønske om, at hjælpe danske virksomheder med at udvikle deres salg. Dengang med et særligt fokus på forretningsudvikling, kommunikation, salgstræning og koncepter. Indsatserne var overvejende rettet mod kompetenceudviklingsforløb og træning indenfor salg, mødebooking, kundedialog, service, forhandling etc. baseret på et eget udviklet stærkt og effektfuldt koncept. Et koncept der er implementeret i mange virksomheder, fra små enkeltmandsvirksomheder til danske børsnoterede virksomheder.

I 2009 udviklede jeg, sammen med andre gode mennesker et succesfuldt koncept til brug for danske virksomheders tilstedeværelse på de sociale medier og har arbejdet med sociale medier siden. Jeg solgte virksomheden ved indgangen til 2012 og i 2013 stiftede jeg inOrange. Hvem jeg er og hvad jeg står på mål for, skinner naturligt igennem her. Det betyder blandt andet, at når du og din virksomhed samarbejder med mig og inOrange, kan du forvente professionalisme, action, solid erfaring og et ærligt ønske om at hjælpe dig og din virksomhed stærkt videre. Mød mig på LinkedIn her.

Rådgiver for erhvervslivet siden 1994

Forretningsudvikling, kommunikation, salgstræning og koncepter siden 1998

Sociale medier, effektfuld online tilstedeværelse og LinkedIn siden 2009

Professionel rådgivning og uddannelsesaktiviteter indenfor salg & LinkedIn, målrettet erhvervslivet i inOrange siden 2013

Læs om mulighederne